BFT Media logga
text

Webb & Hemsida

Internet och webb är något som nästan alla känner till. Sverige är ett av de länder i världen där Internet har fått stor användning, mer än varannan svensk har tillgång till och utnyttjar nätet. Andelen användare av sociala medier som t.ex. Facebook är väldigt stor-

 

Din hemsida / webbplats

Vi kan hjälpa dig med mycket inom webb. Allt från att välja och registrera en domän, skaffa webbhotell till att hjälpa dig med din webbplats.

Antingen bygger vi den med konventionell teknik eller så utnyttjar vi ett Content Management System (CMS) som Wordpress, Joomla eller Drupal. Fördelen med ett CMS är att du själv kan uppdatera och jobba med din webbplats direkt via Internet var du än befinner dig. Du gör det med hjälp av ett webbgränssnitt eller via din smartphone eller en surfplatta. Du behöver inte någon speciell programvara, förutom i din smartphone eller surfplatta där du tankar ner en app. Sedan kan du lägga till nya sidor, nyheter, bilder, video eller vad du nu önskar.

 

Din Webbredaktör

Vi åtar oss även arbete där vi hjälper till att hålla en webbplats aktuell. Vi blir din webbredaktör.

Detta kan göras genom att med bestämda mellanrum lägga till nyheter, uppdatera sidor och på så sätt hålla en webbplats aktuell. Du skickar bara oss material i form av text och bilder. Sedan löser vi resten. Har du inte text och bild hjälper vi självklart dig. Exempelvis kan du skicka saker som ska ut på din hemsida/webbplats under flera dagar med jämna mellanrum. Vi fixar det så att du slipper bekymra dig. Vill du istället att vi uppdaterar din sida under natten så löser vi det. Du skickar materialet till oss på kvällen och din sida är uppdaterad på morgonen.

 

Sociala medier

Vi kan även hjälpa till med val av och uppstart av sociala medier. Ett område som idag är viktigt att finnas på och synas i. Vi hjälper även till med utbildning och regler för hur till exempel företag ska hantera sociala medier.

 

Att synas på Internet är viktigt och bland det viktigaste är att en webbplats är tillgänglig och användbar. Den ska sätta besökaren i centrum och hjälpa ägaren till webbplatsen att synas. Det är viktigt att kommunicera ett varumärke på rätt sätt. Att hålla en grafisk profil som samspelar med verksamheten är viktig.

 

Vi jobbar aktivt med informationsdesign, interaktionsdesign, språk och grafisk design för att göra webbplatsen användbar och tillgänglig. Det viktigaste är att din besökare blir nöjd och stannar på din webbplats för att senare återkomma. För då blir även du som kund nöjd.

 

© BFT Media 2009 - 2012 ¤ Göteborg - 031-23 45 67