BFT Media logga
text

Text

Text på Internet ska inte vara för lång. Den ska vara så kraftfull att ditt budskap går fram. Det spelar ingen roll om den är informativ, undervisande, livsviktig, säljande eller bara underhållande det viktigaste är att den blir läst.

 

Oavsett vilket syfte du har med en text kan vi hjälpa till att utforma den. Det är skillnad om en text skall finnas på webben eller om den skall tryckas. En text för webben ska vara anpassad för att läsas på en skärm, typografin är viktig. Texten bör också vara lätt att ta till sig för alla. En besökare på din hemsida skummar bara igenom texten om den inte är väldigt intressant.

Ska du däremot ha din text till tryck är saken en annan. Då kan texten bli längre och kanske vara mer detaljerad och mer informativ. Det viktigaste för en tryckt text är att den blir lättläst, inte har stavfel, särskrivningar och stftningsfel. Den ska helt enkelt vara korrekt och riktig.

 

Från förslag till färdig text

Oavsett vad du har för behov kan vi hjälpa dig. Har du en idé eller ett förslag kan vi hjälpa dig att utforma den. Är det mycket text har vi möjlighet att jobba med externa konsulter med månårig erfarenhet från set skrivna ordet. Tänk även på att en text i kombination med en bild kan göra att en läsare tar till sig ditt budskap betydligt bättre.

 

© BFT Media 2009 - 2012 ¤ Göteborg - 031-23 45 67