BFT Media logga
utbildning

Utbildning för ditt behov

Vi kan erbjuda dig som kund olika typer av utbildning. Antingen genom att skräddarsy en utbildning som passar dig och ditt företag eller mer generella utbildningar. Allt för att det ska bli kostnadseffektivt.

 

Webbdesign & utbildning

Om vi till exempel gör er webbplats kan vi erbjuda utbildning av personal som skall vara ansvariga för uppdateringen. En webbplats bör uppdateras regelbundet. Finns det personal som kan göra detta inom företaget blir det gjort. En annan fördel är att det oftast blir billigare än att köpa tjänsten.

 

Bild

Vi kan även erbjuda utbildning inom bildhantering. Detta är något som kan kopplas ihop med webbplatsuppdateringar. Det är ofta som bilder måste anpassas för att passa en webbplats. Denna utbildning kan även köpas separat. Vi lär er då hur man hanterar bilder som ska användas till er webbplats eller i ert tryckta material.

 

Bildrätt

Vad får man använda för bilder? Hur får man använda bilder? Vem äger rätten till en bild? Vad kan det kosta om man bryter mot lagen och "stjäl" en bild?
Detta är frågor som blir allt mer intressanta. Det kan kosta ett företag stora summor om någon på företaget stjäl en bild och lägger upp den på hemsidan. I denna utbildning går vi igenom vad som menas med bildrätt i stort. När du eller någon annan gått kursen ska det inte råda några tvivel om vad som gäller vid olika publiceringar antingen på Internet eller i tryckt media.

Exempel

 

Hemsidespaket.

Paket med hemsida, utbildning i hur en hemsida fungerar samt utbildning på verktyg att uppdatera sidor med. I paketet kan även programvara för uppdatering ingå.

 

CMS-paket.

Paket med hemsida uppbyggd av CMS-teknik (WordPress, Joomla, Drupal), utbildning hur man uppdaterar webbplatsen.

 

Bildrätt på nätet.

Vi lär dig som kund vad som gäller inom upphovsrätt, bildhantering och program för att arbeta med bilder.

Vad får du publicera på nätet? Finns det begränsningar om en anställd tagit en bild? Hur får du använda bilder?

 

© BFT Media 2009 - 2012 ¤ Göteborg - 031-23 45 67