BFT Media logga
film

Film & Video

Rörlig bild är något som används mer och mer. Du har säkert någon gång funderat på om du skulle kunna utnyttja video i din verksamhet.

Det kan vara för dokumentation av händelser. Event, invigningar, betydelsefulla leveranser, jubiléum, information om företaget, produkter och reklam.

Listan kan göras lång. Visst kanske någon på företaget eller du själv filma. Men hur blir det sedan?

 

Från video till leverans

Vi filmar och redigerar. Du får en film som du kan använda till det du önskar. Kanske på din webbplats, en DVD till anställda och/eller kunder eller en reklamfilm för ditt företag. Bara fantasin och kanske budgeten sätter dina gränser. Men låt inte budgeten vara ditt stopp. Vi kan göra enkla och billiga produktioner som du kan bli nöjd med.

 

Lång erfarenhet

Vi jobbar med video sedan många år. Främst har det varit nyhetsbilder. Bland våra kunder finns allt från de stora TV-företagen, produktionsbolag samt "vanliga" företag inom såväl Sverige som i utlandet . Även privatpersoner är välkomna att utnyttja våra tjänster. Få en DVD från bröllopet, dopet, kalaset eller vad du vill.

 

Vårt mål är att erbjuda dig som kund hög kvalitet och service. Allt från en enkel videofilm till en färdig produktion. Vi jobbar främst med Adobe Premiere och After Effects. Vi kan leverera i de flesta format som marknaden erbjuder så att du kan använda filmen där du vill. På webben, på Intranet, för reklam på TV eller på en DVD för hemmabruk.

 

Vi hjälper dig med hela din produktion. Genom våra samarbetspartners kan vi hjälpa till med allt från idé till distributiuon. Vi har leverantörer som ger oss tillgång till en stor mängd och lämplig bakgrundsmusik samt ljudeffekter som är royaltyfria. Som kund behöver du då bara betala en engångssumma för att få använda dessa.

 

 

 

 

Galleri

Exempel 1

Exempel 2

Exempel 3

© BFT Media 2009 - 2012 ¤ Göteborg - 031-23 45 67